Locale, Stiri

Alba Iulia -Femeie din Prahova reținută după ce a furat 95.000 de lei

O femeie din Prahova a fost reținută de polițiștii din Alba Iulia după ce i-ar fi furat unei vârstnice 95.000 de lei. A reușit să intre în apartamentul femeii sub pretextul că îi va oferi pomană, în memoria unei vecine. 

La data de 24 februarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au reținut-o pe o femeie de 41 de ani, din Mizil, județul Prahova, care este bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă reclamată poliției la data de 20 martie 2019 de către o femeie de 82 de ani, din Alba Iulia. 

Se pare că, la data de 20 martie 2019, femeia ar fi sunat la ușa vârstnicei, pretextând faptul că este nepoate unei vecine, din altă scară, care a decedat și dorește să ofere pomană, în memoria acesteia. 

I-a oferit vârstnicei struguri și i-a spus că ar vrea să-i dea și suma de 200 de lei, pentru a-i cumpăra soțului său pantofi, solicitând rest de la o bancnotă de 500 de lei. 

Vârstnica a luat suma de 300 de lei dintr-un dulap, iar locul din care a luat banii a fost observat de femeia din Prahova, care, pentru a-i distrage atenția, i-a cerut să spele strugurii. În timpul în care victima a spălat strugurii, din dulapul în care își ținea banii i-a fost furată suma de 95.000 de lei. 

În cursul zilei de marți, 25 februarie 2020, femeia de 41 de ani, din Mizil, care este cunoscută cu antecedente penale pentru fapte similare, va fi prezentată în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului.  

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 februarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...