Locale, Stiri

Alba Iulia – Dosar penal emis pe numele mai multor persoane implicate într-un scandal care a avut loc pe strada Miron Costin

La data de 6 decembrie 2020, în jurul orei 21,50, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o tânără de 25 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa împreună cu soțul său, cu un autoturism, pe strada Miron Costin din Alba Iulia, a observat un grup de persoane care a aruncat înspre autoturism cu ouă.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că soțul femeii, un tânăr de 26 de ani, ar fi oprit autoturismul pentru a le cerce socoteală persoanelor care ar fi aruncat cu ouă. O parte dintre aceste persoane ar fi fugit, la fața locului rămânând un minor de 16 ani, căruia ulterior i s-ar alăturat un alt minor de 16 ani, ambii din Alba Iulia. Între cei doi minori și șoferul autoturismului ar fi avut loc și o altercație, în timpul căreia si-ar fi aplicat, reciproc, lovituri.

Toate persoanele implicate în incident au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, pentru audieri.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 ianuarie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...