Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Alba Iulia – Dosar penal deschis de IPJ Alba după ce autori necunoscuți au înțepat cu ace de seringă un bărbat și o femeie

IPJ Alba a deschis un dosar penal după ce autori deocamdată necunoscuți au înțepat, cel mai probabil cu ace de seringă, un bărbat de 63 de ani și o femeie de 37 în Zona Industrială din Alba Iulia, în apropiere de magazinul Dedeman. Cele două victime s-au prezentat la Spitalul județean de Urgență Alba unde li s-a recomandat efectuarea de analize pentru depistarea virusurilor de hepatită și HIV.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a solicitat Spitalului Județean de Urgență Alba să analizeze fișele pentru perioada 30 mai – 3 iunie pentru a comunica situația persoanelor care s-au prezentat în perioada menționată în vederea acordării de îngrijiri de specialitate și care au prezentat plaga sau plăgi produse prin înțepare.

”În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menționată cu plăgi prin înțepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani și o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgență, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu” a fost poziția oficială a Spitalului Județean de Urgență Alba.

Distribuie Acum

7 iunie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...