Actualitate

ALBA IULIA: Doi bărbaţi s-au specializat în furturi de ţigări

Poliţiştii din Alba Iulia i-au reţinut pe doi bărbaţi, care sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi de ţigări, fapte prin care au cauzat un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei. Cei doi urmează să fie prezentaţi Parchetului pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au documentat activitatea infracțională a lui B.D.M., de 38 de ani şi a lui A.S.N., de 21 de ani, ambii din Alba Iulia, care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.

În sarcina lor s-a reţinut faptul că în noaptea de 13/14.08.2014, au pătruns prin efracţie în două magazine situate pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia şi au sustras, în total, 1.059 de pachete cu ţigări, prejudiciul reclamat de păgubiţi fiind de 15.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, 07.05.2015, B.D.M. şi A.S.N. au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 8 mai, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...