Actualitate, Evenimente, Stiri

Alba Iulia din nou în sărbătoare, la „Zilele Prieteniei Bergenbier”

Muzica va răsuna din nou în Cetatea Alba Carolina, la „Zilele Prieteniei Bergenbier”. Sâmbătă, 26 iulie, capul de afiș va fi ținut de Vița de Vie, Zob, Niște Băieți, Ska’nk. În ziua de duminică, 27 iulie, weekend-ul prietenilor va continua cu Paraziții, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Ultimu’ Nivel. Toți aceștia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forță.

În fiecare oraș în care evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online, pe www.metalhead.ro. Astfel, în ziua de sâmbătă, publicul îi poate asculta pe: Anysound și Mercedes Band, iar duminică, trupele N.O.R. și Bohemian Groove sunt programate să deschidă evenimentul.

Festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” animă cetatea cu voie bună și distracție începând cu ora 16:00 în ambele zile de concerte, iar intrarea este libera.

Timp de două zile, Alba Iulia se transformă în capitala prieteniei. Cel mai mare turneu muzical al verii 2014 care a debutat la Iași, la începutul lunii iunie, și care a cuprins până acum 5 dintre cele mai mari orașe ale țării, sărbătorind prietenia alături de peste 130.000 de prieteni, 70 de ore de muzică de calitate și multă bere savurată alături de prieteni vine în Cetatea Alba Carolina.

Trupele alese pe sprânceană, zecile de ore de muzica live, momentele memorabile pentru public și artiști, atmosfera incredibilă din orașele Iași, Cluj-Napoca, Craiova, București și Ploiești au transformat turneul „Zilele Prieteniei Bergenbier” în destinația perfectă pentru weekend.

Vița de Vie, Paraziții, Zob, R.O.A., Șuie Paparude, Mihai Mărgineanu, Vunk, OCS, ShadowBox, C.T.C, Niște Băieți, Ultimu’ Nivel, au fost trupele pentru care publicul a ridicat mii de mâini în aer și a cântat la unison cele mai consacrate piese. Alături de acestea au avut ocazia să se afirme pe scena și o mulțime de trupe prietene locale, precum Moebius, The Pixels, Up To Eleven, Days of Confusion, Proiectul Tivodar.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...