Actualitate, Evenimente, Social

ALBA IULIA devine Cetatea Copiilor pe 1 Iunie

Un nou prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamnă joaca, prinde contur în Cetatea Alba Iulia. Festivalul Cetatea Copiilor, ajuns la a 8 a ediţie, este un eveniment unic în România şi reprezintă un prilej atât pentru copii cât şi pentru părinţi de a petrece mai mult timp în aer liber bucurându-se împreună de jocurile copilăriei. Într-un spaţiu generos (Piaţa cetăţii şi str. Militari) vor fi amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

Pe lângă jocurile din Piața Cetății, de 1 iunie, între orele 10-13, cetatea ALBĂ Carolina devine locul de întâlnire al fanilor Violettei!Începând cu ora 10:00, copiii sunt așteptați cu activități dedicate prin care vor avea prilejul, timp de 3 ore, să demonstreze că sunt adevăraţi faniai îndrăgitului serial de la Disney Channel, “Violetta”. Fanii vor avea parte de numeroase momente speciale: vor putea cânta melodiile Violettei împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii “I Love Violetta”, vor dansa și se vor întâlni cu alți fani Violetta pentru a discuta despre personajul lor preferat, în așteptarea concertului “Violetta Live” care va avea loc pe 2 septembrie, în București, la Arena Națională.Cu prilejul acestui eveniment, editura Litera va lansa 2 noi titluri din colecția “Violetta”– Jurnalul meu secret și Jurnalul de vacanță,iar Danina Line va prezenta colecţia de tricouri de vara dedicata Violettei. În plus, participanții vor putea face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, vor descoperi stilul Violettei de la stiliști cu experiență și vor putea participa la concursurile pregătite special pentru ei.

Începând cu ora 13, şcolile de dans Chirilă şi Maria Brudan vor susţine spectacole de dans.

Întreaga zi va însemna un tur de forță cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti, pe tot parcursul zilei: jocuri gonflabile, baloane, înghețată, face painting și orice altceva își mai pot imagina cei mici. Nu vor lipsi nici cadourile și premiile pregătite pentru cei mai activi și talentaţi dintre puști.
Unul dintre cele mai așteptate momente din preajma zilei în care sărbătorim bucuria copilăriei va avea loc cu o zi mai târziu, pe 2 iunie, când copiii de la școlile, grădinițele și centrele speciale din Alba Iulia vor primi înghețată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...