Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Alba Iulia – Declarații emoționante ale tatălui fetei tâlhărite în scara blocului M3

Miercuri, 21 noiembrie, un reporter Kanal D a reușit să îi ia un interviu tatălui fetei care a fost tâlhărită luni în scara blocului M3 din Alba Iulia.

„Când am văzut imaginile, atunci în momentul respectiv îmi venea să stau, să fi fost cu individul ăla față în față, două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi”, a declarat domnia sa.

În legătură cu momentul în care a aflat ce s-a întâmplat, aceastaa precizat:

„Noi am primit un telefon de la unchiul Denisei şi ne-a zis că e ceva în neregulă cu fata. Noi eram la ţară şi nu ne-am gândit la nimic rău. Am încercat să o sunăm, avea telefonul închis şi apoi am contactat un vecin să meargă să bată la uşă, să vadă ce e cu ea. A deschis uşa, dar era într-o stare confuză. Când ne-a sunat vecinul am zis că o fi drogat-o cineva, cine ştie. Am plecat imediat acasă şi am găsit-o în aceeaşi stare. Am văzut înregistrările de pe camera de supraveghere de la bloc şi nu am văzut nimic suspect. Am urcat-o în maşină, am venit la urgenţă să vedem. Oamenii de aici i-au făcut analize pentru că se vedeau două lovituri la cap. Am refăcut filmul evenimentelor să aflăm dacă i-a pus cineva ceva în cafea, în suc. Ea nu îşi mai amintea nimic din ziua de sâmbătă. Îşi amintea doar că a fost în mall şi că se uita la haine pe acolo. Acum este bine fizic, moral e bine, dar să vedem. S-a uitat la imagini şi nu a avut nici o reacţie. Nu i-a venit să creadă că a pățit aşa ceva”.

În viziunea tatălui fetei agresate, vinovat este și cel care a comis fapta cât şi pe cei care au decis eliberarea înainte de termen a unor astfel de infractori.

„Când închideam ochii vedeam secvenţele alea. Cred că noi avem nevoie de psiholog mai mult ca fata. Individul ăla, asta e meseria lui. Nenorociţi dintr-ăştia care sunt eliberaţi aşa, degeaba. Nu se poate aşa ceva? În ce ţară trăim ca să eliberezi infractorii? Cei care i-au eliberat pe nenorociţii ăştia sunt la fel de vinovaţi.”, a precizat bărbatul.

sursa Kanal D

 

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 noiembrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...