Actualitate, Social, Stiri

Alba Iulia: Cursuri gratuite de formare profesională în ocupația lucrător în structuri pentru construcții

Luni, 20 aprilie 2015, peste 25 de persoane de etnie romă din Alba Iulia au început cursul de calificare în ocupația „lucrător în structuri pentru construcții”. Cursul se va desfășura pe durata a trei luni, având 360 de ore, din care 240 de practică și 120 de teorie.

ÎÎn urma examenului final de absolvire (care va avea loc în luna iulie), absolvenții vor primi certificate de calificare recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și de Ministerul Educației Nationale, dar și de țările Uniunii Europene. Furnizorul de formare profesională este S.C.Tobimar Construct S.R.L. Alba Iulia, furnizor autorizat ANC.

Cursul face parte din proiectul „Dezvoltare Profesională și Egalitatea de Șanse – DepES”, cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013, Investește în oameni!, Axa prioritară 6, „Promovarea incluziunii sociale” DMI 6.2 „Îmbunătățirea accesului și participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii” și implementat de SC Tobimar Construct SRL în parteneriat cu Asociația Veleita, Asociația Euram și SC 4C Rural Strategic SRL.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...