Social

Alba Iulia: Cupa ACAS va avea loc sâmbătă

Sâmbătă 27 septembrie, cu începere de la ora 10,00 la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” (terenul de sport) din Alba Iulia, Consiliul Local și Primăria Municipiului Alba Iulia prin Direcția de Asistenţă Socială Alba Iulia în colaborare cu Asociaţia pentru Consiliere şi Asistenţă Specializată – ACAS Alba Iulia, organizează Competiţia sportivă pentru copii şi tineri cu dizabilităţi „Cupa ACAS” – ediţia a XI-a.
Competiția este organizată în fiecare an, din 2004. Nu se urmăreşte performanţa sportivă, ci socializarea acestei categorii de persoane, creşterea încrederii de sine şi dezvoltarea abilităţilor de comunicare.
Probele se desfăşoară pe criterii de vârstă şi tip de deficienţă după cum urmează: penrtu deficienţe psihice şi auditive – alergare viteză, de rezistenţă, aruncarea mingii de oină, a mingii medicinale, săritura în lungime de pe loc; pentru deficienţe motorii – aruncarea mingii de oină şi alergare în scaun cu rotile; pentru copiii cu vârsta 3-8 ani – circuitul “Mici, talente mari”.
Vă invităm să fim alături de aceşti tineri sportivi, să-i susţinem şi să-i felicităm pentru efortul, ambiţia şi curajul lor; să apreciem frumuseţea şi bogăţia ce izvoresc din sufletul acestor copii!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...