Actualitate, Stiri

Alba Iulia – Contestația privind delegarea serviciilor de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie a Municipiului a fost respinsă

În ședința de judecată din data de 7 noiembrie, Tribunalul Alba a respins acţiunea firmei Coral Impex SRL Ploieşti împotriva Primăriei Alba Iulia, care a contestat raportul procedurii încheiat în 29 august 2018 și care a fost desemnat câştigătorul licitaţiei privind delegarea serviciilor de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie a oraşului.

Hotărârea poate fi contestată în termen de 10 zile la Curtea de Apel Alba Iulia.

Câştigătoare a licitaţiei a fost desemnată societatea DD Chim SRL Deva, care a avut o ofertă de 2.486.893 lei. Pe locul doi s-a clasat firma Coral Impex SRL Ploieşti cu valoarea ofertei de 2.575.222 lei, în timp ce locul trei a revenit operatorului Compania Romprest Service SA Bucureşti cu o ofertă de 4.075.937 lei, toate sumele fiind fără TVA. Valoarea estimată a contractului a fost de 4.276.833 lei, fără TVA, respectiv 1.069.208 lei pentru cea mai mare valoare a unui contract subsecvent corespunzător unei perioade de un an.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 noiembrie 2018

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...