Actualitate, Stirea Zilei

ALBA IULIA: Cerşetori care imploră milă pentru a fuma! Atenţie cui daţi bani

„Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană” spune o replică celebră a marelui actor Gheorghe Dinică în filmul Filantropia. Am început ştirea aşa deoarece în ultima perioadă în zona centrală a municipiului Alba Iulia, în preajma sediului Evidenţei Populaţiei şi cafenelele din zonă, două personaje (le vedeţi în poză) imploră milă şi primesc de cele mai multe ori de la trecători bani. Bani pe care aceştia îi folosesc pentru băutură şi ţigări cum i-am văzut de multe ori eu şi colegii de la Alba 100% şi Apulum (vedeţi şi în foto cum doamna pufăie din ţigară).
În cazul în care nu primesc bani sau ţigări de multe ori cei doi îi jignesc pe trecători de parcă ar avea obligaţia de a le da bani.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 octombrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


4 COMMENTS ON THIS POST To “ALBA IULIA: Cerşetori care imploră milă pentru a fuma! Atenţie cui daţi bani”

  1. La fel face si Angela dar nimeni nu scrie despre ea. Toata lumea o tolereaza. Ati auzit-o injurand si blestemand? Eu da…zilnic…. Fiti obiecttivi!

  2. Raza de acţiune a Angelei e mai mult în Cetate. O sa scriem şi de ea. Am vorbit aici de cei doi care îşi fac veacul prin Centru

  3. E un cersetor fara un picior.. si acela strange bani si dupa aceea ii bea prin diferiete locuri cu alti rromi… eu l-am vazut in zona parcului de joaca din spatele Orange Shop..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...