Actualitate, Cultura, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius, Tech

Alba Iulia – Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și-a lansat noul site în mediul virtual

La finalul anului 2018, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba a lansat în mediul virtual noul site al instituției, o adevărată pagină de informare și documentare asupra structurii organizatorice și a serviciilor pe care instituția le oferă pentru comunitatea pe care o deservește. Noul site, se adresează în egală măsură specialiștilor din diverse domenii de activitate, partenerilor și colaboratorilor instituționali, mass mediei, cititorilor și potențialilor viitori cititori. Site-ul funcționează în versiune Beta (de testare), iar ulterior, portalul va rula în varianta optimizată, adaptată la nevoile utilizatorilor, prin recomandări ce pot fi făcute on-line.

Alături de noul site ce poate fi accesat la adresa www.bjalba.ro, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba vine în întâmpinarea publicului și cu alte trei moderne canale de comunicare on-line și anume paginile de Youtube, Instagram și Facebook. Acestea pot fi accesate direct de pe site-ul bibliotecii sau de pe adresele https://www.instagram.com/biblioteca.lucian.blaga.alba/,https://www.youtube.com/channel/UCp0UuPT65ZG5yybX1EbE1jw?disable_polymer=true și www.facebook.com/bibliotecajudeteanaalba. În acest mod sunt aduse la cunoștința publică, în timp real, informații succinte despre activitățile curente de bibliotecă și din activitățile de animație culturală cu cartea, toate însoțite de o bogată galerie foto și video.

De menționat că informațiile on-line, indiferent de sursa lor, pot fi accesate gratuit iar utilizatorii au acces gratuit și la catalogul on-line ce cuprinde întreaga colecție de carte pe care biblioteca o poate pune la dispoziția celor interesați. Cele patru canale de informare, site, Youtube, Instragram și Facebook sunt populate cu informații și imagini de interes public referitoare la evenimente, anunțuri, servicii, noutăți, recomandări de lectură, agenda activităților pentru public și detalii despre proiectele aflate în derulare sau care urmează a fi derulate în perioada imediat următoare, comunicate de presă și rubrici de informații de cultură generală.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...