Actualitate

ALBA IULIA: Băut şi fără permis a furat o maşină pentru a se plimba

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiu, care a fost depistat conducând un autoturism fiind sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis. Se pare că bărbatul a condus un autoturism pe care l-a furat din faţa locuinţei unei cunoştinţe din Alba Iulia.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că i-a dispărut autoturismul pe care-l lăsase parcat pe strada Mureşului, în faţa locuinţei sale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul reclamat ca furat fusese oprit în trafic, în noaptea precedentă, iar cu acea ocazie poliţiştii au constatat că bărbatul aflat la volanul lui, C.F.I., de 30 de ani, din Alba Iulia, nu deţinea permis de conducere şi era sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu ocazia testării cu aparatul etilotest). Cu acea ocazie, poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal.

Se pare că bărbatul, cunoştinţă cu proprietarul maşinii, a profitat de faptul că autoturismul era parcat neasigurat şi l-a sustras pentru a se plimba prin oraş.

La data de 22.05.2015, faţă de C.F.I. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care dispus faţă de el măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...