Actualitate

ALBA IULIA: Bătaie între două femei pentru un bărbat

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pe strada Eleşteului din Alba Iulia pentru a aplana un conflict izbucnit între două femei. Una a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar ambele riscă să fie cercetate penal.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, marţi, 21 aprilie, la ora 22.22, ora la care o femeie a solicitat ajutor deoarece fusese lovită de o vecină. Imediat a intervenit un echipaj de jandarmerie care a acţionat pentru aplanarea conflictului şi verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut. A reieşit astfel că totul a pornit de la o femeie în vârstă de 53 de ani care i-a cerut unei vecine, mai tânără cu 15 ani decât ea, “să–i lase soţul în pace” şi a ameninţat-o cu bătaia în caz că nu-i va respecta cererea. Între cele două a izbucnit un scandal pe timpul căruia s-au lovit reciproc cu pietre şi bâte, în pofida faptului că rudele şi ceilalţi vecini au încercat să le despartă. În urma acestui episod violent femeia de 53 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la UPU Alba Iulia.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, echipajul de jandarmerie a întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, act care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...