Actualitate, Stirea Zilei

ALBA IULIA: Balaurul din Transilvania atacă Cetatea Alba Carolina

Aventură, adrenalină, curaj, pasiune. Acestea sunt cuvintele care îl caracterizează cel mai bine pe Transylvania Dragon, Flaviu Cernescu, românul care a reușit să uimească o întreagă țară cu demonstrațiile de slackline desfășurate în cele mai inedite locuri. De data aceasta temerarul sportiv va descoperi o bucată bună și frumoasă de istorie românească. El ajunge la Alba Iulia.
Sâmbătă, 18 octombrie, după-amiaza (n.r. – ora exactă o vom comunica în timp util, ea nu depinde numai de noi, așa că tot ce știm acum este că va fi după prânz) în şanţul de vest la Poarta a IV-a, unul din cele mai încărcate cu istorie locuri din România, Flaviu Cernescu va fi protagonistul unei experiențe extraordinare, suspendat la înălțime, pășind pe o coardă lată de numai doi centimetri, desculț.

80 de metri înălțime, 45 de metri distanța de slackline. Acesta este noul record național stabilit de Flaviu Cernescu, după ce a reușit incredibila performanță la Turnurile Gemene de la UCM Reșița. După ce a uimit Timișoara cu o reprezentație de slackline în plin centru al orașului, între două clădiri emblematice pentru urbea de pe Bega (Teatrul Național și Hotel Timișoara), Balaurul din Transilvania, împreună cu regizorul proiectului, Sabin Dorohoi au făcut o încercare senzațională la Reșița, care s-a transformat într-un succes de proporții. A urmat apoi experiența dintre tancuri la Arsenal Park Orăștie, în care Flaviu a urcat și pe coardă și pe monociclu.
Cel mai palpitant film documentar al anului, regizat de bănățeanul Sabin Dorohoi, îl are protagonist pe cunoscutul slackliner Flaviu Cernescu, omul care a uimit o lume întreagă cu spiritul său de aventură și curajul dus la extrem. După Timișoara, Reșița, Cascada Bigăr, Herculane, Orăștie, săptămâna aceasta sportivul și întreaga echipă de filmare, ajung la Alba Iulia.
Programatorul IT Flaviu Cernescu, unul dintre cei mai curajoşi bãnãţeni pasionaţi de sporturi extreme, va merge pe coardã deasupra unor edificii reprezentative din Transilvania şi Banat. Pentru ca reţeta aventurii sã fie completã, cea mai mare parte a drumului va fi fãcutã pe un monociclu! În drumul sãu sportivul extrem se va întâlni cu oameni interesanţi, descoperind istoria şi tradiţiile locurilor.
Viitorul documentar este filmat între 10 şi 26 octombrie, iar echipa va parcurge practic întreg Banatul şi Transilvania, filmând o parte din cele mai renumite obiective turistice. Cum filmul presupune acrobaţii spectaculoase la înãlţimi ameţitoare în multe locuri publice ale marilor oraşe din Transilvania şi Banat, cu siguranţã vor fi mulţi oameni curioşi sã asiste la “eveniment”.
Filmul va fi produs de Western Transylvania Studios, cea mai tânără casã de producţie din vestul țãrii şi e regizat de Sabin Dorohoi, bãnãţean la origine, cu peste 35 de nominalizãri şi premii internaţionale. Din cele 13 filme de scurtmetraj realizate, ultimele cinci (“Ghela” , “Visând la Galapagos” , “Clopotul”, “Fata din Transilvania” şi “Calea Dunãrii”) i-au adus cele mai multe distincţii internaţionale la festivaluri de film precum cele din

Mai multe detalii despre proiectul acestui film inedit de promovare a României, precum şi câteva filmuleţe foarte scurte de anunţare a viitorului documentar, se pot gãsi pe site-ul oficial: www.transylvaniadragon.com. Pentru toţi cei care vor sã încurajeze echipa în acest demers pozitiv, optimist şi fãrã precedent, îi rugãm sã susţinã realizatorii cu un LIKE şi un SHARE al paginii de Facebook: www.facebook.com/transylvaniadragonmovie

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 octombrie 2014

About Author

Cititorul


ONE COMMENT ON THIS POST To “ALBA IULIA: Balaurul din Transilvania atacă Cetatea Alba Carolina”

  1. Loc de munca sigur, simplu si legal!
    Daca esti responsabil, increzator, perseverent si hotarat sa-ti capeti independenta financiara nu-ti ramane decat sa soliciti informatii la adresa de email: exclusiv_afaceri@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...