Actualitate, Stirea Zilei

ALBA IULIA: Autorii unei tâlhări de la o sala de jocuri de noroc reţinuţi de poliţişt

Astăzi poliţiştii de investigații criminale din cadru Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe 4 bărbaţi din Alba Iulia, bănuiţi de comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri din Alba Iulia. Pentru obţinerea de probe în cauză, în această dimineaţă, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare ocazie cu care cele 4 persoane bănuite de comiterea faptei au fost reţinute.
În sarcina lui C.T.M. de 32 de ani, M.D.V., de 27 de ani, B.C., de 26 de ani, B.I., de 24 de ani, primii doi cunoscuţi cu antecedente penale, s-a reţinut faptul că în noaptea de 22/23.02.2015, în jurul orelor 03,45, au pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, iar în timp ce unul din ei i-a solicitat angajatei banii din încasări un altul a forţat ușa unei încăperi alăturate şi a sustras suma de aproximativ 10.700 lei, bani proveniți din încasări.
Se pare că în acest timp B.I. a păzit uşa de acces în sale de jocuri, iar B.C.V. i-a aşteptat într-un autoturism cu ajutorul căruia şi-au asigurat scăparea.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că B.C.V. este cercetat de poliţiştii din Blaj sub aspectul comiterii infracţiunilor de „inducerea în eroare a organelor judiciare” şi „ delapidare”, după ce în data de 27.11.2014, a înscenat o tâlhărie, susţinând că în timp ce conducea autoturismul unei societăţi de curierat, a fost atacat şi i-a fost sustrasă suma de 6.000 de lei.
Cele 4 persoane bănuite de comiterea faptei au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia urmând ca faţă de aceştia să fie luată măsuri legale.
Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...