Actualitate, Comunicate, Locale, Stiri

Alba Iulia – Autorii furtului din supermarketul Kaufland din luna septembrie au fost prinși

Joi, 1 noiembrie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat doi bărbaţi de 23 şi 41 de ani şi două femei, de 22 şi 23 de ani, toţi din municipiul Sibiu, bănuiți de săvârşirea în perioada iulie – octombrie 2018 a 4 infracţiuni de furt din supermarketuri situate în municipiul Alba Iulia. Două dintre persoanele identificate au fost autorii furtului din supermarketul Kaufland din Alba Iulia din luna septembrie.

Modul de operare al acestora era de a profita de neatenția agenţilor de pază ai magazinelor și de a sustrage produse alimentare de uz casnic şi electronice. Valoarea totală a bunurilor furate s-a ridicat 6.400 de lei.

Pentru obţinerea de probe, în cursul zilei 1 noiembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, au efectuat percheziţii la domiciliile celor 4 persoane bănuite de comiterea fururilor, ocazie cu care au găsit mai multe bunuri electronice şi de uz casnic ce s-au dovedit a fi sustrase din magazinele din Alba Iulia.

Cele patru persoane bănuite au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru furt calificat, urmând ca în cursul zilei de vineri. 2 noiembrie 2018, să fie prezentate Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 noiembrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...