Evenimente

Alba Iulia: Au început lucrările de extindere a rețelei electrice de distribuție în cartierul Orizont

În urmă cu câteva zile au început lucrările de extindere a rețelei electrice de distribuție în cartierul Orizont, investiție finanțată de către Distribuție Energie Electrică România și Primăria Alba Iulia, a anunțat viceprimarul Marius Filimon.

Valoarea totală a lucrării este 1.244.500 lei plus TVA.

Prin acest proiect se vor realiza 9,7 km de rețea nouă (din care 9,2 km de rețea de joasă tensiune și 0,5 km de medie tensiune) și se vor monta 30 de firide și un punct de transformare. Toate liniile electrice vor fi realizate subteran.

”Este bine că nu o să mai vedem stâlpi de curent, inestetici și plini de fire și cabluri. Perioada prevăzută în contract pentru finalizarea lucrării este de maxim 7 luni. Îi mulțumesc lui Marius Ceteraș, directorul sucursalei Alba, pentru informațiile tehnice pe care mi le-a oferit și pentru modul excelent în care colaborăm în proiectele comune pe care le derulăm în Alba Iulia”, a declarat Marius Filimon. 

The post Alba Iulia: Au început lucrările de extindere a rețelei electrice de distribuție în cartierul Orizont appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...