Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

ALBA IULIA: Acţiune de amploare a poliţiştilor pentru anihilarea unei reţele care se ocupa cu falsificarea documentelor

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, începând cu ora 6.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au demarat o acţiune de amploare.

Poliţiştii au efectuat 20 de percheziţii pe raza judeţului Alba, în vederea documentării activităţii infracţionale a 21 de persoane bănuite de comiterea, în perioada iulie 2014 – decembrie 2014 a mai multor fapte de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În dosarul aflat în lucru la Poliţia Municipiului Alba Iulia sunt învinuite, până în prezent 21 de persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 60 de ani, care în perioada iulie – decembrie 2014 au întocmit în fals adeverinţe de venit pe care apoi le-au folosit pentru obţinerea de credite de consum, iar sumele de bani astfel obţinute le-au fost folosite pentru achiziţionarea de produse – conform unui comunicat IPJ Alba.

Din probele administrate până în prezent în cauză rezultă că activitatea infracţională a acestora s-a realizat în perioada iulie – decembrie 2014, iar valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 76.000 lei.

În vederea documentării întregii activităţi infracţionale azi, 6 decembrie 2014, începând cu ora 6.00, s-au efectuat 20 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Alba Iulia (17) şi Sebeş (1), a orasului Zlatna (1) şi a comunei Mihalţ (1) la locuinţele celor 21 de persoane bănuite de implicarea în activitatea infracţională descrisă mai sus – se arată în comunicatul IPJ Alba.

La acţiune participă 58 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba din care 13 luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sprijiniţi de 15 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Pe baza mandatelor de aducere emise de procurori, cele 21 de persoane vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 decembrie 2014

About Author

Cititorul


ONE COMMENT ON THIS POST To “ALBA IULIA: Acţiune de amploare a poliţiştilor pentru anihilarea unei reţele care se ocupa cu falsificarea documentelor”

  1. Oferta urgenta de lucru in toata tara! Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:mihai365escu@yahoo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...