Actualitate, Educatie, Stiri

ALBA IULIA: 5 premii obţinute de elevii militari la olimpiadele şcolare

În săptămâna Şcoala Altfel „Să știi mai multe, să fii mai bun” a avut loc etapa națională a olimpiadelor școlare.

Elevii Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au obţinut alte premii la olimpiadele naţionale, cinci premii care se adaugă celor obţinute în săptămânile anterioare: Premiul I la olimpiada de religie câștigat de către eleva fruntaș Ioana Argatu (foto) din clasa a X-a și un premiu special obținut de către eleva plutonier Raluca Borș din clasa a XII-a. La cultul greco-catolic, elevul fruntaș Luca Marian din clasa a IX-a a obținut Premiul III. Elevii au fost pregătiți ce către profesorul Ioan Nistor.

La disciplina fizică elevul sergent major Vlad Șchiopu din clasa a XII-a a obținut Medalia de bronz din partea Societății Române de Fizică. Disciplina fizică este predată de profesoara Dorina Filipescu.

În plus, Vlad Șchiopu a reușit să obțină și o Mențiune specială din partea M.E.C.Ș la olimpiada interdisciplinară „Științele pământului” desfășurată la Brașov în perioada 14-18 aprilie 2015. La această disciplină elevul a avut mai mulţi profesori: fizică (profesor Dorina Filipescu), chimie (profesor Lucian Irimie), biologie (profesor Adela Tudor) și geografie (profesor Valer Macarie).

Cu cele 15 calificări la faza națională la 9 discipline, palmaresul colegiului s-a îmbogățit cu aceste cinci premii la faza națională – precizează Daniela Filimon, purtătorul de cuvânt al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 aprilie 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...