Actualitate, Politica, Stiri

ALBA. Clement Negruţ şi Marius Marcu vor candida la europarlamentare din partea PMP Alba

01.Marcus si NegrutPartidul Mişcarea Populară Alba se pregăteşte de alegeri. În primul rând cele europarlamentare, apoi prezidenţiale şi apoi… în 2016, cele locale.

Într-o conferinţă de presă deputatul PMP de Alba Clement Negruţ a declarat: „La europarlamentare din PMP Alba probabil vor fi doi candidaţi: eu, Clement Negruţ, şi Marius Marcu. În judeţ îmi propun să obţinem minim 10 la sută la alegerile europarlamentare (n.a. – care vor avea loc în luna mai 2014)”.

Marius Marcu este preşedintele PMP Blaj, om de afaceri, care nu a mai făcut politică activă până acum. Va fi candidatul PMP la Primăria Blaj dacă nu va apare un candidat mai bine plasat.

„Cap de listă la europarlamentare va fi Cristi Preda, urmează Theodor Baconschi, Toader Paleologu. Ordinea pe listă nu a fost finalizată – până în 20 martie lista va fi definitivată. Pe o listă vor fi trecuţi candidaţii în ordine alfabetică, care vor fi votaţi de membrii noştri. Prin votul membrilor din Consiliul Naţional al partidului va fi decisă ordinea celor 42 de nume din lista candidaţilor noştri”, a mai spus Negruţ.

„Am mai declarat acest lucru, voi candida la Primăria Alba Iulia… sau la Consiliul Judeţean. Noi căutăm cea mai bună soluţie, cel mai bine poziţionat om, pentru fiecare funcţie. Eu voi candida la Primărie (Alba Iulia). Dar nu ţin neapărat să candidez, dacă apare cineva mai bine plasat…”.

Negruţ a prezentat ultimul sondaj INSCOP (al cărui director – Remus-Ioan Ştefureac -, care deţine 50 la sută din INSCOP, a fost consilierul şefului SRI George Maior):

Rezultate ianuarie şi martie 2014:
PMP a crescut de la 4,1% la 9,1%
PNL a scăzut de la 20% la 17,6%
PDL a scăzut de la 17,5% la 13,7%
Forţa Civică de la 4% la 4,7%
PNŢCD de la 2,1% la 1,7%

USD-ul a crescut de la 37,1% la 40,4%.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 martie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...