Actualitate, Educatie, Stiri

ALBA: Cei mai mulţi elevi eliminaţi de la Bac sunt din Cîmpeni

Elevii din Cîmpeni deţin contraperformanţa de a avea cei mai mulţi elevi eliminaţi de la Bacalaureat, în sesiunea din această vară. La ultima probă de examen, ce a avut loc astăzi, încă un elev, de la Liceul Tehnologic Silvic Cîmpeni a fost prins cu telefonul mobil asupra lui în sala de examen şi a fost eliminat.

Absolvenţii de liceu au susţinut astăzi ultima probă a examenului de Bacalaureat, la disciplina la alegere a profilului. În Alba, elevii s-au înscris la: Biologie – 1.106, Geografie – 1.003, Informatică – 175, Chimie – 120, Fizică – 118, Logică – 103, Sociologie – 58, Psihologie – 26, Filosofie – 11, Economie – 2.

La probele scrise susţinute în această săptămână, au fost prinşi încercând să copieze, în total, opt elevi, iar la proba orală la Limba Engleză un elev din Abrud a fost prins jucându-se pe telefonul mobil. La liceele din Cîmpeni au fost depistate cele mai multe cazuri de fraudare a examenului, şi anume şapte.

Rezultatele examenului de Bacalaureat vor fi afişate în data de 7 iulie. Urmează apoi rezolvarea contestaţiilor, iar în 11 iulie, afişarea rezultatelor finale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...