Actualitate

ALBA: Amenzi de peste 80.000 de lei aplicate de poiţişti în perioada sărbătorilor pascale

În perioada 9 – 14 aprilie ., cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului, poliţiştii din Alba au fost la datorie şi au acţionat pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţul nostru.

De Paști nu s-au înregistrat evenimente cu impact asupra siguranţei publice, iar cetăţenii s-au bucurat în linişte de Sărbătoarea Învierii Domnului.

În această perioadă la nivelul judeţului Alba, peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, transporturi şi arme, au acţionat zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Poliţişti au fost organizaţi în echipaje mixte de ordine şi siguranţă publică în colaborare cu jandarmi şi poliţie locală, astfel că în această perioadă nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice.

În cele 5 zile au fost constatate un număr total de 24 de infracţiuni, din care 9 de natură judiciară, două de evaziune fiscală şi 13 la regimul circulaţiei rutiere.
De asemenea au fost aplicate 422 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 83.798 lei, din care 19 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 53 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice şi 350 la actele normative ce reglementează circulaţia pe drumurile publice. Au fost reţinute 25 de permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.
A fost depistată o persoană urmărită, iar poliţiştii de la rutieră au intervenit pentru soluţionarea unui număr de 5 accidente rutiere cu victime, soldate cu rănirea a 8 persoane.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...