Actualitate, Social, Stiri

ALBA: 180 de persoane au absolvit în anul 2014 cursul de infirmieră la Crucea Roşie

Opt serii de cursuri de calificare infirmieră au absolvit în 2014 la Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba: este vorba de 180 de persoane care au absolvit cursul organizat în localităţile Galda de Jos, Abrud, Gârbova şi Alba Iulia.

În 2015 Filiala Alba a Crucii Roşii organizează acest curs, cu prima serie în luna februarie 2015.

Înscrierile se pot face la sediul Crucii Roşii Române Filiala Alba din Alba Iulia, str. Bucureşti nr. 16, tel. mobil 0729 819554, tel. fix. 0258 812257, e-mail crucearosie.alba@gmail.com .

Conform organizatorilor, cursurile de infirmieră sunt cursuri de calificare de nivelul 2, având un număr de 240 ore de teorie şi 480 ore de practică. Acestea se pot derula oriunde in judeţ, în măsura în care se înscriu suficiente persoane pentru o serie, după cum ne anunţă Adrian Duşa, directorul Filialei de Crucea Roşie a judeţului Alba.

Crucea Roșie Română Filiala Alba pune la dispoziția persoanelor înscrise materialele de curs, în mod gratuit, instruirea fiind susținută de medici şi asistenţi medicali cu experiență în domeniul formării profesionale.

Persoanele care încheie programul de formare, primesc în termen de 30 zile de la data absolvirii, certificatele de calificare, eliberate de Agenţia Judeţeană de Plăţi şi Inspecţie Socială, cu valabilitate permanentă, la nivel naţional şi internaţional, mai spune Adrian Duşa.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 ianuarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...