Actualitate, Stirea Zilei

Alba 100% îşi va mări tirajul de anul viitor

Începând de anul viitor tirajele ziarelor editate de Gigante Business Group s-ar putea mări. De asemenea compania analizează posibilitatea măririi frecvenţei de apariţie a unor publicaţii.
Astfel Alba 100%, singurul săptămânal din Alba Iulia, care în prezent are un tiraj certificat de 10.000 de exemplare pe ediţie, îşi va dubla tirajul începând cu luna ianuarie 2015.
Ziarul Sebeşanul, care apare bilunar, cu un tiraj de 5.000 de exemplare pe ediţie, ar urma să devină săptămânal, cu acelaşi tiraj.
Celelalte publicaţii ale companiei, respectiv Ziarul de Aiud, Blăjeanul şi Ziarul Moţilor, care apar lunar şi care au în momentul de faţă tiraj de 5.000 de exemplare pe ediţie, vor deveni ziare bilunare.
Decizia Gigante Business Group vine în urma semnalelor primite din partea cititorilor, dar şi a clienţilor, din oraşele în care sunt difuzate ziarele Alba 100%, Sebeşanul, Ziarul de Aiud, Blăjeanul şi Ziarul Moţilor, care doresc să fie informaţi cu obiectivitate despre ceea ce se întâmplă în comunităţile lor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 octombrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...