Social

AJOFM Alba: Dotări cu sisteme electronice de ordonare şi dirijare a beneficiarilor

AJOFM10 agenţii locale şi puncte de lucru din AJOFM Sălaj (agenţiile locale din Zalău şi Jibou şi punctele de lucru din Şimleu Silvaniei şi Cehu Silvaniei) şi din AJOFM Alba (agenţia locală Alba Iulia şi punctele de lucru din Blaj, Aiud, Baia de Arieş, Sebeş şi Cugir) au fost dotate cu sisteme electronice de ordonare şi dirijare a beneficiarilor, în cadrul proiectului „SPO – Performanţă şi calitate în servicii”, un proiect finanţat de Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Domeniul major de intervenţie 4.1 „Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”.

Proiectul, implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj; Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba (Partener naţional 1); Fundaţia pentru Dezvoltare Socială şi Economică Zalău (Partener naţional 2); VECOM S.R.L. (Partener naţional 3) şi Fondazione Castellini (Italia) (Partener transnaţional 4), are prevăzută şi activitatea de îmbunătăţire a furnizării serviciului public de ocupare (SPO) prin implementarea unui sistem electronic de ordonare şi dirijare a beneficiarilor.

Acest sistem îi permite beneficiarulului să colecteze biletul cu numărul de ordine din aparatul special montat la intrarea în agenţia locală sau punctul de lucru al AJOFM.

Sistemul este flexibil şi permite alocarea numerelor de ordine la toate ghişeele/birourile ce intră în relaţii cu beneficiarii din interiorul aceleaşi clădiri.

Sistemul electronic de dirijare şi ordonare are ca rol prevenirea confuziei beneficiarului, ajutând orientarea acestuia în functie de serviciul solicitat.

Cu ajutorul acestui sistem se micşorează timpii de aşteptare, se asigură distribuirea automată în mod egal a persoanelor, menţinându-se astfel o atmosferă detensionată în spaţiile de aşteptare, tratând beneficiarii SPO cu respect.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...