RADIO ALBA
Actualitate, Sport

Aiudeanul Szabolcs Szekely în atenția Stelei

szekelyOficialii Stelei vor avea mult de lucru în această iarnă, în încercarea de a-i asigura lui Laurenţiu Reghecampf un lot competitiv şi din retur. Şefii campioanei vor lucra la prelungirile angajamentelor lui Alexandru Bourceanu şi Ciprian Tătăruşanu, dar vor încerca să îl reţină în Ghencea şi pe golgheterul Federico Piovaccari. Italianul este monitorizat atent de Sampdoria, care intenţionează să îl readucă încă din iarnă în urma prestaţiilor sale excelente, deşi împrumutul în România era programat să expire în vara anului viitor.
Dacă Piovaccari va pleca, Steaua va trebui să se reorienteze rapid pentru înlocuirea acestuia. Repatrierea lui Raul Rusescu este una dintre variante, a doua este nigerianul Daniel Chima, iar a treia este o surpriză. Surse din cadrul clubului ACS Poli Timişoara au confirmat pentru site-ul sport9.ro faptul că steliştii se interesează de serviciile golgheterului bănăţenilor, Szabolcs Szekely (28 de ani). Atacantul a marcat 9 goluri în acest sezon şi ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga I, la egalitate cu Eric de Oliveira şi la o reuşită în spatele liderului Liviu Antal.
Szabolcs Szekely a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Apullum Alba-Iulia, Unirea Urziceni, CS Otopeni, Internaţional Piteşti, CFR Timişoara şi AC Recaş, devenită actuala ACS Poli Timişoara.
sursa:prosport.ro

Distribuie Acum

3 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...