Actualitate

AIUD: Festivalul florilor de mai la Grădiniţa cu Program Prelungit Primii Paşi (FOTO)

Organizat de Grădinița cu Program Prelungit „Primii Pași” Aiud, „Festivalul florilor de mai” şi-a deschis porţile în luna mai 2008 şi a avut un real succes, devenind o tradiţie în municipiul nostru. An de an, festivalul s-a bucurat de participarea grupurilor de copii coordonate de doamnele educatoare și a beneficiat mereu de sprijinul și susținerea părinților.

Pe parcursul anilor manifestarea a evoluat, astfel încât copiii, părinții și educatoarele au trăit momente magnifice, care au contribuit la extinderea festivalului de la nivelul local la cel județean și a ajuns în acest an la cea de-a VII-a ediție.

„Festivalul florilor de mai” are ca scop promovarea înclinaţiilor artistice ale copiilor preșcolari, a spiritului artistic interetnic şi nu în ultimul rând, a muncii şi strădaniei educatoarelor de la grădiniţele din județul nostru.
«Cu inima deschisă, au răspuns solicitării un număr de 16 formații care vor participa la acest eveniment, iar doamnele educatoare de la grădiniţele din județul Alba au pregătit copiii cu multă dăruire pentru ca aceștia să se prezinte la cel mai înalt nivel. Grădinițele care au răspuns invitației noastre și vor evolua pe scena Centrului Cultural,,Liviu Rebreanu” din Aiud, în data de 19.05.2015, începând cu ora 17:00, sunt: Grădinița cu Program Normal „Prietenia” Teiuș, Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava minunată” Alba-Iulia, Grădinița cu Program Prelungit nr.13 Alba-Iulia, Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” Cugir, Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 Aiud, Grădiniţa cu Program Normal nr. 4 Aiud, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud și grupele mijlocii și mari de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi”» a declarat d-na Josan Luminiţa Daniela, directoarea Grădiniţei „Primii Paşi”.

Evenimentul cultural al copiilor preșcolari se desfăşoară în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba, Primăria Municipiului Aiud şi Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud. Sponsorul principal al manifestării este Asociația ”Maria Agapia” Aiud.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...