Actualitate

Aiud: Demersuri pentru înființarea Companiei Municipale de Transport Public

Executivul local din Aiud va propune Consiliului Local Aiud aprobarea înființării Companiei Municipale de Transport Public Aiud.

”Noua companie municipală va avea de gestionat întreaga flotă de autobuze electrice care vor fi achiziționate în cadrul proiectului „Transport public ecologic în municipiul Aiud”, finanțat din fonduri europene.

Vor fi create aproximativ 60 de noi locuri de muncă.

Modele similare funcționează deja la Cluj-Napoca sau Turda.

Pe această cale vă informăm că timp de mai bine de o lună a fost activ pe SEAP anunțul de participare la licitația deschisă privind contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, cu autobuze, pe raza UAT Aiud.

Termenul de depunere a ofertelor a expirat pe 15.02.2021, nefiind depusă nici o ofertă”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

The post Aiud: Demersuri pentru înființarea Companiei Municipale de Transport Public appeared first on albapesurse.

Executivul local din Aiud va propune Consiliului Local Aiud aprobarea înființării Companiei Municipale de Transport Public Aiud. ”Noua companie municipală va avea…
The post Aiud: Demersuri pentru înființarea Companiei Municipale de Transport Public appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...