Actualitate

AIUD: De 1 Iunie, le mulțumim! (FOTO)

Copiii ştiu să-şi dăruiască unii altora dragoste, jucării şi bomboane, flori şi desene, felicitări și baloane. Noi, adulţii, să-i privim senini, să ne bucurăm de inocenţă, să intrăm în jocurile lor şi să uităm de orice probleme.
Astfel, educatoarelor de la Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud li s-au alăturat în acest an parteneri și sponsori care au dorit să dăruiască acestor minunați prichindei nu o singură zi aniversară, ci mai multe, pe parcursul unei săptămâni.

Manifestările dedicate Zilei Copilului au debutat vineri, 29 mai, cu expoziţia de colaje „Atenţie! Circul şi eu!”, organizată în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. Copiii câștigători au primit diplome, medalii sau cupe și toți participanții au primit cărți de colorat.

Marți, 2 iunie, a avut loc vernisajul expoziției – concurs județean ”Jocul în culorile prieteniei”, proiect inițiat de cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud și Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. La această activitate au răspuns invitației un număr de 29 de grădinițe reprezentate de 148 copii.

Miercuri, 3 iunie, copiii au avut o zi plină de surprize și distracție: face – painting, baloane colorate, dansuri și cântece, concursuri sportive, toate în prezența și antrenul clovnului invitat la petrecere. La final, toți copiii au primit dulciuri din partea Farmaciei ”Speranța”.

Cum preșcolarii nu pot petrece fără prietenii lor școlari, joi au fost gazdele elevilor de la Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea” cu care au avut plăcerea de a se întrece la desene pe asfalt și au organizat împreună jocuri distractive.

„Am dorit să le oferim copiilor noștri nu o zi de 1 Iunie, zi în care nu am avut cursuri, ci mai multe zile în care râsul lor zglobiu să umple văzduhul, în care asfaltul rece și gri să capete viață și culoare, zile în care să le mulțumim că există, că fac lumea mai bună și că, fără ca măcar să își dea seama, ne fac viața minunată”, a declarat d-na Josan Luminiţa Daniela, directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...