Actualitate, Publicitate Alba

Agentia de Publicitate Gigante Media in Pagini Nationale

În ianuarie 2016, a fost publicată cea de-a XXIV–a ediție a ghidului de afaceri Pagini Naționale, singurul ghid de afaceri național din România care furnizează constant cele mai noi și actualizate contacte de business.

Pagini Nationale rămâne un produs de elită în comunicarea B2B, dovada stând în numărul mare de contacte de afaceri generate de acest produs emblemă al mediului de afaceri românesc, ediția curentă înglobând experiența acumulată în 24 de ani de prezență pe piață. Anul acesta observăm cu interes un apetit crescut al clienților pentru print în segmentul comunicării B2B și nu numai” a declarat Iulian Boantă, Managing Partner Directories Management Systems

PAGINI Nationale

Unicul ghid de afaceri publicat la nivel național se bucură în noua ediție de Cuvântul Introductiv al Președintelui Camerei de Comerț a României – Dl. Mihai Daraban și include un content complet actualizat, o secțiune nouă de informare în colaborare cu Institutul Național de Statistică și un nivel al tirajului crescut cu 40%.

Distribuția ghidului continuă inițiativa pornită anul trecut fiind complet gratuită și targetată factorilor de decizie din companiile și instituțiile de top din România, direct prin curier, iar secundar prin multiple puncte de interes precum companii, hoteluri, centre medicale, cabinete notariale, instituții și autorități publice, în ambasade, consulate precum și la târguri și expoziții.

 “Anul acesta capitalizăm pe creșterea produselor print și dezvoltăm și piața produselor B2C – local, sprijinind IMM-urile dintr-un număr mare de sectoare de activitate să intre în mod eficient și profitabil în contact cu persoanele fizice direct interesate de produsele și serviciile lor. Ghidul RoLocal și noua achiziție  Ghidul Oferte Speciale vor aborda un concept de proximitate și de informație utilă 360 grade, susținând eficient afacerile locale” a declarat în încheiere Iulian Boantă.

Mai exact, în august DMS iși va consolida poziția de lider pe piața instrumentelor de promovare din România prin noi produse print – RoLOCAL, dedicat în prima etapă pieței de tip B2C locale din București iar ulterior urmând a fi lansat în alte 6-7 orașe mari din România, în completarea Proiectului Online Rolocal.Ro. Va fi un produs de proximitate, adresat persoanelor fizice din zona respectivă și va conține pe langă furnizori de produse și servicii, informații utile de interes public, evenimente, servicii speciale, non-stop etc, urmând a corela strategia sa de apariție cu deja cunoscutul ghid Oferte Speciale, în curs de relansare.

Am primit la redactia ziarului nostru, ghidul pagini nationale si suntem foarte multumiti de ceea ce am vazut. Am fost surprinsi sa vedem pe o pagina intraga, reclama la o agentie de publicitate din Transivania. Gigante Media au Idei originale intr-o lume digitala, asta e parerea noastra, mai ales ca suntem parteneri in mai multe activitati .

Agentia de Publicitate gigantemedia in Pagini Nationale

Felicitari gigantemedia.ro suntem mandri ca ati reusit sa va impuneti la nivel national.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 martie 2016

About Author

administrator


2 COMMENTS ON THIS POST To “Agentia de Publicitate Gigante Media in Pagini Nationale”

  1. Si eu sunt multumit de gigante media. Au facut foarte multe lucrui in materie de publicitate

  2. Probabil esti multumit ca voi lucrati cu ei. Eu nu am lucrat dar o sa incerc sa i contactez sa vad daca stiu sa lucreze in Google AdWords.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...