Actualitate

Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit extinde comunicarea online

AgeniadePlipentruDezvoltareRuraliPescuit1306Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) este activă în mediul virtual. Astfel, pe lângă pagina oficială de internet www.apdrp.ro, Agenția adaugă la cartea sa de vizită pagina oficială de Facebook, la adresa https://www.facebook.com/APDRP, și pe cea de Twitter la https://twitter.com/APDRP

Cele două noi conturi au fost create din nevoia de a oferi beneficiarilor și potențialilor beneficiari ai viitorului PNDR cât mai multe instrumente de comunicare cu experții APDRP și de a răspunde mai ușor întrebărilor formulate.

Experiența a dovedit că, pe lângă spiritul antreprenorial de care dau evidentă dovadă, beneficiarii PNDR sunt persoane dinamice, cu apetit pentru informare și dialog.

Cum este și firesc, nu de puține ori sugestiile beneficiarilor noștri s-au materializat în modificări ale procedurilor de lucru.

De aceea, unul dintre motivele care stau în spatele prezenței Agenției pe rețelele de socializare este de a le oferi noi spații pentru dialog, pentru schimb de opinii și, bineînțeles, pentru o comunicare personalizată‘ a declarat George TURTOI, Directorul General al APDRP.

Astfel, prin comunicarea directă, realizată prin telefon, în scris (poștă, e-mail ori fax), prin pagina de internet sau prin paginile socializare, experții APDRP vor putea răspunde solicitărilor sau sugestiilor venite din partea dumneavoastră legate de accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru modernizarea și dezvoltarea spațiului rural prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...