Diverse

Află ce ar trebui să faci toată vara cu copilul tău

Mult așteptata vacanță de vara a sosit în sfârșit, dar ce o să faci cu el atâtea zile? O să te joci! Da, ai auzit bine! Danom Smart Games s-a gândit la tine și s-a pregătit pentru vară.

Lipsa temelor și a programului de la școală va face ca timpul petrecut cu tableta sau la televizor să fie mai lung. Oricât de mult ți-ai dori ca cel mic să mai facă și niște exerciții sau să scrie puțin, știi că va fi misiune imposibilă să se întâmple asta fără lupte de covingere. Mai ales când vine vorba de matematică, totul are tendința de a se transforma într-o tragedie, atât la școală, cât și acasă. Vacanța de vara este o perioadă destul de lungă pentru a uita ceea ce a învățat în timpul anului, cum ar fi tabla înmulțirii. Deci cum faci să-l convingi să stea la birou și să facă exerciții când soarele îl chemă la joacă, afară?

Ar trebui să profiți de fiecare moment fără teme pentru a petrece timp de calitate împreună, învățând despre lume într-un mod distractiv. Descoperă alături de el jocurile care îl vor ajuta la școală! Fie că vrei să exerseze matematica, să abordeze științele într-un mod practic, să învețe despre animale, să crească o grădină spațială sau să contruiască ceva.

Jocurile de dezvoltare a atenției și jocurile puzzle se numara printre jocurile recomandate de catre specialiști. Acestea, pe lângă faptul ca ii vor ocupa timpul într-un mod distractiv și constructiv, îl vor ține totodată și departe de televizor si de celelalte gadgeturi.

Dacă vrei întradevăr să îi oferi experiențe noi și inedite, descoperă împreună cu el tainele știitei, jucați-vă și învățați lucruri noi cu ajutorul jocurilor de știință care cu siguranță îi vor capta atenția . Exista nenumărate situații care susțin importanța acestor jocuri, copii care și-au descoperit vocația încă din primii ani de viață, când datorită unui simplu joc cu și despre știință sau a unui set de ustensile de doctor s-a născut în ei o pasiune pe care au materializat-o într-un viitor strălucit.

Printre cele mai suprinzătoare  jocurile se numără și cele de matematică care au grade diferite de dificultate, lucru ce le face potrivite chiar și pentru copiii mai mari sau adulți. În plus, deși poate nu te-ai gândit la asta până acum, multe din jocuri au și o variantă mai mică pentru a le putea lua cu tine în călătorii.

Așadar, chiar dacă ai un job obositor și care presupune multe ore de muncă, profită de fiecare moment liber și crează amintiri frumoase alături de copilașul tău. Orice tip de activitate este mai mult decât utilă pentru dezvoltarea corespunzătoare a celor mici, indiferent ca puneți cap la cap piesele unui puzzle, contruiți ceva, vă jucați cu știința, cu numerele sau învățați despre animale din junglă, toate aceste activități îl vor ajuta să îți testeze abilitatățile, memoria și atentia. Ajută-l să crească armonios și corect dar totodată să se distreze în tot acest proces cu ajutorul celor mai interesante jocuri pentru copii pe care le poți achiziționa din magazinul online www.danom.ro .

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 iulie 2017

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...