Actualitate, Politica, Stiri

Afişele PSD-ului în care apare numele „USL” trebuie îndepărtate

01.Biroul Electoral Central a admis plângerile formulate de PNL privind folosirea ilegală a acronimului „USL” şi a cerut înlăturarea afişelor electorale folosite de PSD.

Decizia BEC priveşte judeţele Alba, Argeş, Arad, Botoşani, Braşov, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Neamţ şi Vâlcea.

În comunicatul BEC se spune astfel: „În procesul electoral al alegerii membrilor din România în Parlamentul European din 2014, Alianţa politică Uniunea Social Liberală nu participă. Această alianţă politică a participat la alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din 2012 şi la alegerile Camerei Deputaţilor şi a Senatului din 2012, dar în prezent şi-a schimbat componenţa iniţiala, PNL denunţând protocolul de funcţionare şi părăsind această alianţă politică. Acest partid nu şi-a dat acordul ca denumirea alianţei politice respective – USL sau Uniunea Social Liberală – să fie păstrată în continuare de alianţa respectivă în noua sa forma şi, de asemenea, nu şi-a dat acordul ca semnul electoral al acesteia să fie însuşit sau utilizat de un competitor electoral”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...