Sport

Adversari facili pentru CSU în grupele Ligi Europene Centrale

Doi adversari din Cehia și unul din Slovacia pentru CSU Alba Iulia în faza grupelor din Liga Europei Centrale (CEWL). Organizatorii competiției europene au efectuat la începutul acestei săptămâni tragerea la sorți a fazei grupelor din cadrul CEWL 2014/2015. Echipa antrenată de Miroslav Popov a fost distribuită în grupa A, alături de echipele Rucon 2014 Spisska Nova Ves din Slovacia, respectiv reprezentantele Cehiei, CEZ Basketball Nymburk și Kara Trutnov.
Primul meci european din sezonul care stă să înceapă pentru trupa universitară va avea loc în data 11 noiembrie 2014, pe teren propriu, împotriva slovacelor de la Rucon Nova Ves. Tot în Sala de Sport a Universității va avea loc și cea de-a doua dispută din CEWL pentru CSU, împotriva formației CEZ Nymburk, pe data de 26 noiembrie 2014, în timp ce ultima partidă din manșa tur a grupei va aduce și prima desplasare, tocmai în Cehia, la Kara Trutnov, în 10 decembrie 2014. Returul competiției se va relua la mijlocul lunii ianuarie 2015.
În grupa B a Ligii Europei Centrale 2014/2015 își vor disputa primele două locuri care duc în playoff echipele ICIM Arad (România), Valosum Brno și SBS Ostrava (Cehia), Flying Foxes Viena (Austria) și Piestanske Cajky (Slovacia).
De reamintit faptul că CSU pornește în competiția europeană din postura de deținătoare a trofeului, cucerit în luna martie 2014 în urma Final Four-ului CEWL disputat în Sala de Sport a Universității din Alba Iulia. Atunci CSU Alba Iulia învingea în finală pe ICIM Arad cu scorul de 69-59, reușind astfel să își treacă în palmares primul trofeu din istorie.
În altă ordine de idei, au fost stabilite primele două jocuri amicale ale echipei conduse de Miroslav Popov înaintea începerii sezonului competițional oficial. Astfel, CSU Alba Iulia urmează să întâlnească în data de 11 septembrie 2014, cu începere de la ora 18:00, respectiv în data de 12 septembrie 2014, de la aceeași oră, pe CSM Târgoviște, campioana națională, care se pregătește pentru Supercupa României la baschet feminin. De menționat faptul că, în prima dintre dispute, joi, 11 septembrie, fiind și prima apariție a noilor sportive de la CSU în fața publicului din Alba Iulia, va avea loc și o scurtă prezentare a lotului de care dispune în acest sezon echipa universitară.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...