Actualitate, Sport, Stiri

Adrian Sechereş a câştigat Cupa CAR Credit Teiuş

În cadrul Zilelor Oraşului Teiuş a avut loc ediţia a II-a concursului de şah Cupa CAR Credit Teiuş, eveniment organizat de Consiliul Director al CAR Credit Teiuş în parteneriat cu Primăria oraşului Teiuş.

Au participat 34 de jucători din Aiud, Alba Iulia, Jimbolia, Mihalţ, Rădeşti, Sântimbru, Stremţ şi Teiuş, care s-au întrecut pe parcursul a 7 runde desfăşurate în sistem elveţian.

Cu 6,5 puncte, juniorul Adrian Sechereş a devansat competiţia, devansându-l cu o jumătate de punct pe Tiberiu Bardi (Rădeşti). Pe locul 3 s-a clasat Sandu Sicra (Alba Iulia), care a avut cel mai bun coeficient Buchlotz din grupul de jucători cu 5 puncte care i-a mai inclus pe Marius Udrea, Simion Sechereş şi Mihai Lascu, toţi din Teiuş.

S-au acordat şi următoarele premii speciale:

Veterani: 1.Mircea Cepoiu (Alba Iulia) 2.Emanuil Pop (Aiud) 3.Ioan Cardoş (Aiud)
Feminin: 1.Iulia Vlad (Aiud) 2.Laura Alexe (Teiuş) 3.Ozana Miclea (Teiuş)
Juniori sub 20 de ani: 1.Marius Udrea (Teiuş) 2.Mihai Lascu (Teiuş) 3.Doru Brădean (Teiuş)
Copii sub 14 ani: 1.Cristian Lodroman (Teiuş) 2.Vlad Domşa (Teiuş) 3.Gabriel Roşca (Teiuş)

„Clubul nostru este deschis permanent, membrii noştri având posibilitatea nu doar să joace aici zilnic şah, table sau tenis de masă, dar şi să se implice în alte acţiuni sociale, culturale şi sportive. Vom continua să organizăm şi alte turnee de şah, fiindcă există interes în rândul membrilor noştri pentru acestea”, a declarat Cristian Florin Bota, directorul executiv al CAR Credit Teiuş.

Câştigătorul turneului, juniorul Adrian Sechereş, a declarat: „Această a doua ediţie a turneului organizat de CAR Credit Teiuş a fost mai dificilă decât prima. Mă bucur că am reuşit să câstig în faţa propriului public şi, mai ales, victoria este cu atât mai binevenită cu cât vine după o serie de 6 turnee în care am ocupat locurile 2 şi 3. Îi mulţumesc domnului Cristian Florin Bota şi colegilor dânsului pentru organizare şi sper ca activităţile urmatoare ale CAR Credit Teiuş să atragă tot mai mulţi copii din oraşul nostru spre şah”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...