Actualitate, Educatie, Stiri

Admiterea în învățământul liceal, profesional și vocațional – etapa a doua

În vederea bunei informări a absolvenților claselor a VIII–a precum și a părinților acestora, Inspectoratul Școlar Județean Alba, conform calendarului admiterii 2018, pentru etapa a II-a, face public faptul că:

1. Pentru înscrierea pe locurile rămase libere la LICEU (respectând condiția de medie), părintele/ tutorele legal va completa o cerere tip care se transmite la ISJ Alba spre înregistrare în perioada 03-06.09.2018, până la ora 16,00. În data de 07.09.2018, ora 10,00, la sediul ISJ Alba va avea loc repartizarea în ședința publică a elevilor in liceu pe locurile rămase libere, conform cererilor depuse la ISJ (Candidații vor avea asupra lor dosarul cu documentele specifice eliberate de școala de proveniență)

2. Pentru înscrierea pe locurile rămase libere la învățamântul PROFESIONAL/DUAL, la sediul unităților care au locuri disponibile pentru învățământul profesional /dual absolvenții vor depune fișele de înscriere eliberate de școala de proveniență în perioada 31.08 – 03.09.2018.

3.Pentru ocuparea unui loc liber de la un liceu vocational candidații se vor înscrie pentru susținerea probelor de aptitudini, în 03.09.2018 la sediul acestor unități de învățamânt.

Lista locurilor libere se găsește folosind link-ul: http://www.isj.albanet.ro/index.php/examene/admitere/1354-locuri-ramase-libere-pentru-etapa-a-ii-a-invatamânt-liceal-si-invatamant-profesional-dual-pentru-anul-scolar-2018-2019
Cererea tip se găsește în școli și pe site-ul ISJ Alba (http://www.isj.albanet.ro/).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 august 2018

About Author

Adrian Contor


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...