Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Administrație – Ministrul de Interne l-a demis pe prefectul județului Alba, Dănuț Hălălai

Joi, 28 noiembrie, ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat demiterea prefecţilor din județele Alba, Arad, Harghita şi Sălaj și a anunţat numirea unui subprefect în judeţul Arad.

Demiterea a prefectului de Alba, Dănuț Hălălai a fost anunțată tot joi și de deputatul PNL de Alba, Florin Roman care, invitat fiind la emisiunea ”La ordinea zilei” de la radio HIT FM Alba a declarat:”Se vor schimba prefecții peste tot în țară pentru că prefectul este reprezentantul guvernului în teritoriu. La ora actuală este un guvern liberal și nu poate fi reprezentant al guvernului liberal în teritoriu un pesedist. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clare, prefecții vin și pleacă cu guvernul, pentru că ei realizează în teritoriu politica guvernului respectiv, coordonează serviciile deconcentrate care sunt ”tentaculele” ministerelor în județe și nu poți să spui ca pesedist că poți duce la îndeplinire programul de guvernare al PNL. Da, vor fi schimbați de peste tot. Noi ne-am dori ca reprezentantul guvernului în teritoriu să fie domnul Nicolae Albu, consilier județean, un om tânăr, un om care nu va face doar politica guvernului, ci și politica cetățeanului, pentru că vine din sistemul de Poștă, a lucrat în Poșta Română, știe să lucreze cu cu oamenii, știe să comunice.”


Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 noiembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...