Stirea Zilei, Stiri

Adela Popescu vrea să se mute la Alba Iulia. Vezi ce a convins-o pe artistă

Adela PopescuDupă concertul susţinut la Alba Iulia, la sfârşitul săptămânii trecute, cunoscuta artistă Adela Popescu a rămas atât de impresionată de orasul Marii Uniri încât plănuieşte ca bătrâneţea să şi-o trăiască în tihnă tocmai aici. Într-un material publicat astăzi pe blogul personal, vedeta spune că ar alege Alba Iulia în detrimentul Parisului sau al Romei.

Iată o parte din materialul publicat de Adela Popescu:

„La bătrâneţe o să mă mut din Bucureşti. Probabil la Alba Iulia. Îmi place mie mult acolo.

Radu e contrariat şi nu-nţelege de ce nu la Paris sau Roma. Plimbându-mă prin Cetate ( am avut concert la Alba) m-am întrebat, onest, dacă chiar ar fi o idee bună asta cu mutatul. Adică ce ar însemna viaţa mea într-un oraş de provincie?

Păi, aş fi mulţumită să am o căsuţă simpatică, într-un cartier doar cu case, vreo două vecine cu care sa îmi beau cafeaua, ghiocei şi lalele primăvara, trandafiri şi regina nopţii vara-toamna, un serial pe care să-l vizionez zilnic, o verandă pe care să beau un vin uşor cu moşul meu, atunci când plouă, o pensie măricică şi câţiva bani în cont.

O data pe an să merg la mare, de două ori în câte un city break. O maşină pe motorină cu care să merg la un grătar pe malul unui râu împreună cu babele şi moşii-prietenii nostri.  O duminică rezervată pentru masa cu copiii şi o raportare concretă la timp, doar în vacanţele în care nepoţii ar sta la noi.

Cam static şi plictisitor, poţi spune. Probabil. Dar ştii de ce eu nu cred asta? Pentru că vrei sau nu, natura se ocupă să îţi dea de lucru. Adică tu poţi să stai pe loc că oricum totul se schimbă şi se mişcă în jurul tău. E o alegere.”

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...