Diverse

ACU SHOP continuă să susțină sportul sălăjean și introduce baterii noi în oferta

Și în acest sezon, compania FORTEC prin intermediul ACU SHOP va susține financiar echipa de handbal fete H.C. Zalău și echipa de volei băieți VOLEI MUNICIPAL ZALĂU. Cele două echipe au adus multe bucurii salajenilor și mulți spectatori în tribunele Sălii de Sporturi “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Furnizorul de acumulatori auto și industriali FORTEC SRL din Zalău anunță și modificări în strategia de vânzări. Două segmente vor avea prioritate în toate grupele de produse: mărci recunoscute pentru gama premium și marca proprie ACUPROFI MAXPOWER pentru gama de volum.

Bateriile auto se vând şi … online

FORTEC este dealer al mărcilor TUDOR pentru baterii auto, respectiv MARATHON, SONNENSCHEIN, SPRINTER pentru aplicații industriale. Aceste mărci sunt produse de leaderul mondial în domeniul bateriilor cu plumb, EXIDE TECHNOLOGIES. Marca TUDOR este cunoscută mai ales pentru bateriile auto cu aditiv carbon pentru reîncărcare rapidă și plăci 3D pentru rezistență la ciclaj. În același timp, bateriile industriale sunt cunoscute ca vârf de gama în domeniul bateriilor cu gel și a bateriilor AGM folosite în telecomunicații, parcuri fotovoltaice, UPS, sisteme SCADĂ, stivuitoare și vehicule electrice.

Dacă bateriile industriale se distribuie direct către firme de mentenanță industrială și reprezentanţele producătorilor de echipamente, bateriile auto-moto se distribuie prin service-uri auto și magazine de piese.

În același timp, întrucât au crescut puternic vânzările online prin magazine virtuale, FORTEC a lansat de curând magazinul specializat www.acu-shop.ro, care oferă, printre altele, și consiliere la alegerea bateriei. Lansarea unei comenzi online va fi urmată de o discuție cu specialistul firmei pentru ca bateria aleasă să corespundă necesităților cumpărătorului.

Persoana de contact

Ing. Rudolf Kovacs

Director

Fortect S.R.L.

Telefon:+(40) 360 566540

Distribuie Acum

20 septembrie 2018

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...