Actualitate

Acţiuni informativ – preventive destinate femeilor, organizate de poliţiştii din Alba

1Perioada cuprinsă între 1 Martie – Ziua Mărţişorului şi 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, constituie un bun prilej pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, de a desfășura acţiuni informativ – preventive, menite a promova drepturile femeilor şi a reduce riscul de victimizare al acestora.

Astfel, sâmbătă, 1 Martie, a debutat campania „Femeia informată, femeia protejată”, printr-o activitate de informare şi prevenire a implicării în evenimente rutiere a şoferiţelor. Cu acest prilej, poliţiştii de la rutieră le-au oferit un mărţişor participantelor la trafic şi le-au adresat urări pentru o primăvară frumoasă.

Mesaje cu caracter informativ preventiv privind drepturile femeilor, au fost transmise şi elevelor de clasele a XII –a din liceele judeţului dar şi femeilor beneficiare ale serviciilor Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia.

Activităţile campaniei continuă până în data de 08 martie inclusiv,  urmând ca femeile victime ale violenţei intrafamiliale, să fie informate cu privire la drepturile şi serviciile de care pot beneficia.

Poliţiştii de la rutieră vor fi prezenţi în trafic şi de Ziua Internaţională a Femeii şi, alături de un sfat util, le vor oferi şoferiţelor o floare, în semn de preţuire.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...