Actualitate

Acţiuni de menţinere a climatului de siguranţă publică la Blaj

tdsc08363Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj împreună cu poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală Blaj şi Jidvei, au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea autorilor de infracţiuni.

La această acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi ai Serviciului de Acţiuni Speciale, care au reuşit identificarea a 3 suspecţi de infracțiuni şi au constatat două infracţiuni flagrante. Au fost reţinute două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Totodată au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 7.820 lei şi confiscate bunuri în valoare de peste 20.000 lei.

La data de 17.10.2013, ora 10.20, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au depistat pe I.V., de 51 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea pe DN 14 B, un autoturism ale cărui plăcuţe provizorii de înmatriculare erau expirate.

Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...