Locale, Sport, Stiri

Acțiune umanitară organizată de Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

În data de 25 mai, la ora 11, în latura de vest a Cetății Alba Carolina, Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, alături de Asociația non-profit S.A.H 2013 (finanțată cu precădere din fondurile executorilor judecătorești) organizează o acțiune umanitară având ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unui aparat de analize medicale/monitor pacient și accesorii. Acest aparat în valoare de 6000 de euro va intra în dotarea secției de Pediatrie a Spitalului Județean Alba.

Evenimentul intitulat ”Împreună pentru copii” va consta în două tururi de alergare pe traseul Șanțurilor Cetății, urmate de premierea câștigătorilor și participanților, o tombolă cu premii și un spectacol artistic care îi va avea ca protagoniști pe cei mai talentați copii din Alba Iulia.

Înscrierea pentru acest eveniment se poate face până cel târziu pe 21 mai. Taxa de înscriere este de 75lei/adult și 35 lei/copil și poate fi achitată direct în contul Asociației S.A.H. 2013-RO98BRDE010SV37321920100- deschis la BRD GSG Alba Iulia.

Înscrierea se poate realiza și prin achiziționarea de invitații de la magazinul CTC Store din Alba Mall sau direct la sediu organizatorilor.

De asemenea pot fi efectuate donații, distinct de taxa de participare menționată mai sus, în același cont.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 aprilie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...