Actualitate

Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, pe raza municipiului Alba Iulia

În noaptea de 25/26 iunie 2022, în intervalul orar 20,00 – 02,00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Cu ocazia acestei acțiuni, au fost verificați 182 de conducători auto și au fost constatate 25 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 10.370 lei.

Dintre amenzi, una a fost aplicată pentru conducere sub influența alcoolului, 5 pentru echiparea cu sisteme neomologate, 4 pentru lipsa inspecției tehnice periodice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

A fost reținut un permis de conducere, retrase 9 certificate de înmatriculare și au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier.

The post Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, pe raza municipiului Alba Iulia appeared first on albapesurse.

În noaptea de 25/26 iunie 2022, în intervalul orar 20,00 – 02,00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care…
The post Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, pe raza municipiului Alba Iulia appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 iunie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...