Locale, Stiri, Stiri Apuseni

Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere în zona Munților Apuseni

Poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 4 de permise de conducere, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea gradului de siguranţă rutieră care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute pe drumurile naționale 74, 74 A și 75, în zona Munților Apuseni .

Sâmbătă, 8 februarie 2020 Serviciul Rutier Alba a organizat, pe drumurile naționale 74, 74 A și 75, în zona Munților Apuseni, o acțiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier, care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

În cele 6 ore de acțiune, polițiștii au depistat și sancționat contravențional, 25 de conducători auto care au încălcat normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Trei dintre aceștia au pus în pericol siguranța traficului rutier, conducând autovehicule sub influența băuturilor alcoolice, iar unul s-a angajat într-o depășire într-o zonă în care această manevră este interzisă. Față de toți cei 4 conducători auto, complementar sancțiunii a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 8.120 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 februarie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...