Actualitate, Stiri

Acţiune de verificare a transporturilor de mărfuri, pe drumurile din judeţului Alba

transport marfaPoliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat, vineri, 28.03.2014, pe raza județului, o acţiune pentru reducerea riscului rutier în transportul public de mărfuri. Pentru neregulile identificate, au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 16.000 lei.

În cadrul acţiunii au fost oprite în vederea efectuării de controale 217 autovehicule de transport marfă, fiind aplicate 89 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 26 pentru neportul centurii de siguranţă, 14 pentru lipsa unor documente, 7 pentru depăşirea regimului legal de viteză, restul constituind alte abateri la regimul rutier. Poliţiştii au depistat de asemenea şi conducători auto care conduceau autovehicule, deşi acestea prezentau defecţiuni tehnice (3 cazuri) sau care nu şi-au luat măsurile necesare pentru neasigurarea încărcăturii (1 caz), nerespectarea timpilor de odihnă (1 caz). Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la suma de 16.120 lei.

De asemenea a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere,  retrase trei certificate de înmatriculare şi constatată o infracţiune rutieră (tractarea unei remorci neînmatriculate).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...