Actualitate, Stiri

Acţiune de prevenire a criminalităţii stradale şi a infracţiunilor rutiere în Alba Iulia şi Vinţu de Jos

Străzile din Alba Iulia şi Vinţu de Jos au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea criminalităţii stradale. Totodată, au fost verificaţi şi participanţii la trafic. Neregulile nu au întârziat să apară, astfel că, au fost aplicate 92 de sancţiuni, în valoare de aproape 20.000 lei.

La data de 10.07.2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipale Alba Iulia şi Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, au acţionat pe raza de competenţă teritorială în scopul prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale şi asigurării unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic.

În cadrul acestor activităţi au fost controlate 11 societăţi comerciale şi 90 de autovehicule şi legitimate 125 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 92 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.480 lei, reţinute două certificate de înmatriculare şi două permise de conducere. Dintre acestea, 11 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 5 sancţiuni pentru nerespectarea Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite iar 76 de sancţiuni pentru nerespectarea normelor rutiere.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...