Actualitate

Acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a cerșetorilor efectuată pe raza orașului Cugir

Serviciul Poliția Locală Cugir desfășoară o amplă acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a persoanelor care apelează la mila publicului pe raza orașului Cugir, în scopul diminuării, respectiv a stopării fenomenului.

In perioada 01.06.2022-29.06.2022, poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Ordine și liniște publică; Circulația pe drumurile publice au identificat mai multe persoane aflate în această situație, în general minori, (V.P-33 ani, N.P-16 ani, C.S-17ani, C.F.G-17ani, C.I-17ani, M.F-13ani), fiind aplicate sancțiuni contavenționale, conf. art. 2, pct. 3, din Legea 61/1991, republicată.

Poliţiştii locali vor efectua în continuare patrulări şi acţiuni de identificare a persoanelor care cerșesc, fiind totodată desfășurate campanii de informare a cetățenilor să nu le ofere bani, deoarece în acest fel sunt încurajați să apelează la mila publicului.

The post Acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a cerșetorilor efectuată pe raza orașului Cugir appeared first on albapesurse.

Serviciul Poliția Locală Cugir desfășoară o amplă acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a persoanelor care apelează la mila publicului pe raza orașului Cugir, în scopul diminuării, respectiv a stopării fenomenului. In perioada 01.06.2022-29.06.2022, poliţiştii…
The post Acțiune de identificare, sancționare și îndepărtare a cerșetorilor efectuată pe raza orașului Cugir appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 iunie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...