Actualitate

Acțiune de ecologizare inedită a tinerilor liberali din Alba Iulia

timg-20131014-01375Faptul că liderii PD-L-uli din Alba Iulia, în frunte cu domnul primar Mircea Hava, au un dispreț clar față de natură și ceea ce înseamnă „verde” pentru Alba Iulia, știam de la episodul de tristă amintire al dispariției Parcului Custozza, de acum doi ani și mai bine. NU am fi dorit ca mai marii PD-L-ului local să ne demonstreze, din nou, acest fapt, dar, din păcate, aceștia și-au dat iar în petic.

De data aceasta, prilejul l-a constituit ediția din acest an a evenimentului „Tropote în țara vinului”, desfășurat la Micești în 10 octombrie a.c.

După respectivul eveniment, așa cum ne-am obișnuit la manifestări organizate de PD-L Alba Iulia, locul de desfășurare a devenit o veritabilă groapă de gunoi, în condițiile în care organizatorilor nu le-a trecut prin cap un lucru esențial – să amplaseze suficiente tomberoane de gunoi.

Mai mult decât atât, domnul primar Mircea Hava, liderul PD-L Alba și primar al municipiului Alba Iulia, a uitat să ceară organizatorilor (dacă aceștia nu au avut minima decență să se gândească) să curețe locul de desfășurare al evenimentului (cu evidente tente electorale) organizat de către „supușii săi” pe linie politică.

Așa încât, după o săptămână de la eveniment, locul de desfășurare al „Tropotelor în țara vinului” ediția 2013, arăta, după cum spuneam, ca o groapă de gunoi.

Nemulțumiți de situție, mai mulți locuitori din Micești, observând indiferența autorităților PD-L-iste din Alba Iulia, s-au adresat consilierului local Rareș Buglea.

Acesta, întrucât situația nu mai cerea amânare până la momentul în care primarul Mircea Hava ar fi binevoit să ceară curățarea zonei, a apelat la membrii Organizației de Tineret a PNL Alba Iulia, ale căror tendințe ecologiste sunt deja cunoscute, iar luni, 14 octombrie, la mai bine de o săptămână de la evenimentul PD-L-ist, au realizat o acțiune de ecologizare a locului unde s-a desfășurat ediția din acest an a „Tropotelor în țara vinului”.

Faptul că tinerii liberali, ajutați și de cetățeni din Micești, au strâns zeci de saci de gunoaie, nu a mai mirat pe nimeni.

Rămâne, din păcate, tot mai mult impresia că pentru PD-L Alba Iulia și Mircea Hava natura este doar „ceva” în care îți bagi … gunoiul.

Păcat, mare păcat!

Prof. Adrian SIMION,

Purtător de cuvânt PNL Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...