Locale, Stiri, Stiri Apuseni

Acțiune de combatere a excesului de viteză efectuată de polițiștii din Apuseni

Poliţiştii din Câmpeni și Baia de Arieş au acționat pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost verificate peste 185 de autovehicule şi au fost aplicate 116 sancţiuni contravenţionale.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Câmpeni și Baia de Arieș au organizat acțiuni pe linie de circulație rutieră, având ca scop prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum, precum şi a celor produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Acțiunile s-au desfășurat pe atât pe DN 75, pe raza orașelor Câmpeni și Baia de Arieș, cât și pe drumurile publice din localitățile rurale arondate celor două poliții orășenești.

Polițiștii au legitimat 183 de persoane, au controlat 187 de autovehicule şi au constatat, în flagrant delict, două infracțiuni rutiere.

De asemenea, au fost constatate și sancționate 116 abateri de natură contravențională, din care 110 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, majoritatea pentru depășirea regimului legal de viteză.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 25.810 lei.

A fost reţinut un permis de conducere şi retrase trei certificate de înmatriculare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 februarie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...